Verzenden en retourneren


Verzending

Bestellingen binnen Nederland worden binnen één tot drie werkdagen verzonden. Wij versturen alle bestellingen via Post NL. Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen nadat je betaling binnen is. Houdt er rekening mee dat er op zondagen, maandagen en feestdagen niet bezorgd wordt.
GUAPA summer essentials is niet verantwoordelijk voor het verlies en/of beschadiging van de verzonden producten.

Retourneren

We hopen dat je super blij bent met je aankoop. Mocht het toch niet het geval zijn vinden wij dat natuurlijk super jammer maar in dat geval heb je de mogelijkheid om je gekochte artikel retour te zenden naar:

GUAPA summer essentials

Albert Cuypstraat 148C

1073BJ Amsterdam

Nederland

 

 Om dit ons te laten weten kun je alvast een mail sturen naar guapasummeressentials@gmail.com met welk product je wilt retourneren, de reden van retournering en het ordernummer. Je dient het product dus binnen 14 werkdagen terug te sturen in originele/ongebruikte staat. Eventuele retourkosten zijn voor eigen rekening en de terugstorting wordt pas voldaan wanneer wij het pakketje in goede orde ontvangen hebben. Hiervan wordt je per mail op de hoogte gehouden. Mocht je nog vragen hebben neem dan vooral contact met ons op!